View Single Post
Staro 12.06.2005., 00:28   #8
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Re: Re: Re: Apple se okreće Intelu

Citiraj:
Originally posted by Bubba Jos je i Darwin (manje-vise) radio uredno na PCu, kao i OSX u svim svojim inkarnacijama. Zanimljivo je da OSX na PCu nikoga ne zanima. Oni koji koriste Windblowse, nastavit ce ih koristiti (postojece skupo placene licence za sve programe, kasljuc, i slicno), a oni na Linuxu nece ni pomisljati na prelazak. Dakle, upitna je egzistencija OSXa na tajvanskim PiCekima. BTW, NeXT Cube, definitivno najlijepse racunalo na kojeg sam stavio cevape...
Bio sam na telefonu bas dok sam pisao post, pa sam ga puknuo na send... dodao sam jos teksta gore = Edit.

Zavisi sa kim pricas, vezano za OSX na PC-u, ja vec danima u svom krugu djelovanja upravo slusam i citam odusevljenje ljudi iz PC svijeta. Svatko iz usko ciljane primjene PC-a (a sanja o stabilnosti) sumnjam da ga nece barem iz znatizelje zavrtiti.

Cube (4/2) cu jednom nabaviti bas preko tog lika koji ih prodaje. Inace za W3. postoji jedan mali programcic koj se zove...kako li se zove? Appman, svega 300kb-a, Eddie, kreator tog programa koji je preko bare radio u HP-u mi je davno dao taj program i sa istim si mogao (uz malo prckanja po Win Shell-u) imati identican Open NeXT Step desktop + pravi multi tasking.

Zastrasujuce su bile reakcije kad bi tom nekom pokazao na PC masini (tada P60)

Moram tresnuti jednu Fat particiju samo da to mogu gledati i diviti se
Visage je offline   Reply With Quote