Citiraj:
Originally posted by Bubba Jos je i Darwin (manje-vise) radio uredno na PCu, kao i OSX u svim svojim inkarnacijama. Zanimljivo je da OSX na PCu nikoga ne zanima. Oni koji koriste Windblowse, nastavit ce ih koristiti (postojece skupo placene licence za sve programe, kasljuc, i slicno), a oni na Linuxu nece ni pomisljati na prelazak. Dakle, upitna je egzistencija OSXa na tajvanskim PiCekima. BTW, NeXT Cube, definitivno najlijepse racunalo na kojeg sam stavio cevape...
|
Bio sam na telefonu bas dok sam pisao post, pa sam ga puknuo na send... dodao sam jos teksta gore = Edit.
Zavisi sa kim pricas, vezano za OSX na PC-u, ja vec danima u svom krugu djelovanja upravo slusam i citam odusevljenje ljudi iz PC svijeta. Svatko iz usko ciljane primjene PC-a (a sanja o stabilnosti) sumnjam da ga nece barem iz znatizelje zavrtiti.
Cube (4/2) cu jednom nabaviti bas preko tog lika koji ih prodaje. Inace za W3. postoji jedan mali programcic koj se zove...kako li se zove? Appman, svega 300kb-a, Eddie, kreator tog programa koji je preko bare radio u HP-u mi je davno dao taj program i sa istim si mogao (uz malo prckanja po Win Shell-u) imati identican Open NeXT Step desktop + pravi multi tasking.
Zastrasujuce su bile reakcije kad bi tom nekom pokazao na PC masini (tada P60)
Moram tresnuti jednu Fat particiju samo da to mogu gledati i diviti se