View Single Post
Staro 11.06.2005., 23:13   #3
soda
Premium

soda's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by mc_fish
crt samsunf 959 nf
al ak bas moras...iiyama ili xerox...
a sad malo o tome...lcd jos nije zazivio(ne glede kupovanja) nego glede perfomansa...covjek se koncentrira u sredinu ekrana(manje vise) i tam je lcd samo ostar..okolo je onak ko rastegnut...ko pod vodom...mutan jednostavno tako receno...i o tome je jako vazna brzina odziva...dakle kolko treba da promjeni iz bjele u crnu i opet nazad(sve boje da prode) pa sad sam odluci....ja jos ne kanim kupit lcd a ak ti os...slobodno
Tebi super ako ti pase CRT, ali meni ga je vise dosta. Na poslu imam i CRT i LCD, kuci CRT i ne mogu ti opisati koliko su mi oci umornije na CRT-u. Probao sam jedno 7-8 LCD-a novije generacije i slika je varirala od dobre do fantasticne (po mojim mjerilima). Sto se tice odziva, probaj pogledati malo nove LCD monitore, ako vidis bilo kakav ghost, svaka cast! Ja ga ne vidim niti najmanje. Govorim o 12ms modelima. Cak i na 16ms modelima (ali pravih 16ms) ne vidim nikakav ghost. Tako da je odluka za LCD konacna i definitivna. Mislim da su se dovoljno usavrsili i da sadasnji modeli mogu biti vise nego dostojna zamjena CRT-u. Onome kome to jos nije, neka jos malo saceka...

Zahvaljujem. Poz.
soda je offline   Reply With Quote