Citiraj:
Autor Daky007
Htc One X vs. Samsung Galaxy Note
Znači sva razlika je u ekranu koji je 4.7 vs. 5.3 incha te procesor koji je quad 1.5 vs. Dual 1.4 GHz.
Sad zanima me jel netko imao oba telefona i dali se osjeti velika razlika u brzini ? Baterija je sigurno slabija na Htc-u. Te dali se isplati mjenjati Note za One X. Kupio sam Note prije par dana i dobio ponudu da ga mjenjam za One X-a pa ako netko ima iskustva s oba telefona dobro bi došao komentar 
|
Imam ja

Za pocetak teze se pise na HOX-u, fali mi ta tipkovnica, Sense je poprilicno razlicit od TW-a, neke stvari fale, tipa postotak baterije, vise opcija u notification baru, ali je zato Sense vizualno lijepsi.
HOX je brzi, manje se blesira, tj. zasad uopce ne, naspram Notea kojemu je to normalna pojava, nema glitcha nigdje, nista. Vise ne nosim mobitel po rukama svaki put kad hocu sjest negdje

Baterija, 2.5-3h on screen time-a tokom dana, vise od toga nemoguca misija. Ali koliko znam ni Note tu nije nesto bolji, tj identican je.
I da, kad otkljucas bootloader na HOX-u riskiras garanciju, sve u svemu. Ako ti je bitan ekran, ostani na Noteu, boje su dosta izrazenije na njegovom ekranu, meni ga je malo zao, ali imah ga dugo, bilo je vrijeme za promjenu.
I HOX ima ledicu, sto mi je na Noteu i S2 neizmjerno falilo.
EDIT: Koliko bi morao doplatit?