Citiraj:
Autor dinos3
Rainbow efekt?
Hmm. Ja sam si nekako zgrebao ekran i samo jedna crtica mi se vidi i to samo na bijeloj i kricavoj pozadini, i bas je ta "rainbow boja". Totalno ne primjetno, ali nekad zna upasti u oko.
Moze li tomu pokoci ta folija?
Npr vidi se takva boja kao da s masnim prstom ides po ekranu (nakon nekih masnih lepinja  )
|
manje ogrebotinice mogu se pokriti screenom, no ne sad onim jefitlenom od 0,99 centa... a ove srednje duboke moze spasiti(po mom iskustvu) invisible shield.. dok za duboke ne pomaze bas nista...
Citiraj:
Autor Saša Slll
Pozdrav dečki
Evo ovako: Posjedujem Samsung Galaxy Slll 16 gb . Upoznat sam s ovim problemom sudden death-a .kupio sam uredjaj 04.12.12.. Tada sam imao android 4.1.1 nakon par dana sam isao na aktualizaciju i dobio sam update koii se zvao 4.1.2 XELL4 .jucer sam opet issao na aktualizaciju i update mi je napravio na XELLA .Pa bi htio pitat dal mi moze netko reci dinima da je potvrdjeno da je XELLA fix od sudden death-a .
|
u zadnjim čitanjima na xda, našao sam na par mjesta da su svi kerneli koji imaju kernel source update7 imaju fix za SDS..
i kao taj xella bi trebao imati fix...
evo ovdje u postu spominju
sgs3 xella soft
i u postu koji je tu linkan lik kaze da je odpakirao zimage iz stock roma i da je nasao string koji popravlja sds, tj pisanje na eMMC koje bricka uređaje...
posto sam od neki dan ponosni vlasnik note2, i skuzio sam da nakon mog prvog sgs2 i note 1 i note 2 ima brickbug(novu vrstu , teze popravljivu) odusevljen sam time, a koraci koje sam poduzeo jesu: Perseus kernel koji (kazu tako) ima blokirano pisanje u eMMC tjekom boot-a...
a u pripravnosti mi je stock rom tako da na najmanji znak tiltanja moba( kazu da ce se dan prije vjerojatno pocet resetirat i brejkat) stavljam stock rom i cekam smrt, nakon cega ga nosim u ovlasteni posto imam garanciju...
e sad, kao sto se vidi kod gore napisanog, korisnik sam samsung uredaja, pogotovo gornjeg segmenta, i amoled te jednostavna mogucnost modifikacije i flashanja natrag tvornickih romova bez gubitka garancije me drzi kod samsunga dok me ovi njihovi eMMC cipovi tako zivciraju da je to strasno... i uvijek se pitam kako bas ja naletim na svaku seriju koja ima brickbug -.-'
sadasnji note 2 ima brickbug ,ali toliko sam odusevljen baterijom ovog uredaja da cu si ga jednostavno ostaviti dok ne dode nesto ekvivalentno jer jednostavno nema trenutno na nasem trzistu sto mi moze izdrazati cijeli dan koristenja(da da ultra heavy user sam)...
i sam da kazem nesto o ekranu htc one x-a, ekran je naj naj lcd koji sam koristio, kutevi gledanja, ikone na ekranu kao da lebde, ostrina.. boje.. odlicno..
ali doticni uredaj sam prodao nakon 2 tjedna iz jednog razloga, baterija je ocajna... sve bi bilo u redu da sam ja njega mogao puniti preko auto punjaca normalno, ali koji god sam punjac pokusao koristiti mob bi se konstantno praznio(zbog sigurnosne znacajke koja preventira zagrijavanje baterije)- znaci punio bi se samo kad bi ga ostavio na miru, ali i tada jedva...
eto.. mozda malo off topic.. ali da dam i svoj komentar na raspravu.. posto vidim da htc/samsung gori :P