View Single Post
Staro 25.02.2013., 22:50   #1851
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor sh0kre Pregled postova
Bootaš u CWM i izabereš wipe/erase everything, nakon toga flashas koji god rom imaš pohranjen na (virtualnoj) sd kartici. S time dobiješ ono što hoćeš, sve clean.
Stock rom imaš na xda, ili recimo na ovoj stranici.

No vraćanje u baš stock stock stanje se i ne isplati jer ćeš prije ili kasnije poželjeti ponovno flashat, staviti noviji JB isl. pa ćeš ponovno morat otključavat bootloader. Stoga ako želiš 99% stock ROM, instaliraj HD revolution, stime da ćeš i dalje imati prednosti rootanog moba.
znači, tamo imam mogućnost brisati system, dalvik, cache, android secure, i ne znam što ono još, sve to pobrišem, samo moram još i Super wipe skriptu pokrenut, samo ne znam da budem iskren kako? jer ne mogu na neki Sense Rom sa AOSP Rom-a ( koji je ovaj ICJelly) jer neće bootat.

probat ću još ovu 2.2 verziju, pa nakon nje, na viperX ću otić, želim nešto Sense based

edit: ma po netu gledam MIUI i kad sam vidio da je pun kineskih znakova i slova i da ga kinezi rade, zgadio mi se odmah.

još jedno pitanje, kako staviti druge ikone u rom? jer su mi ove android jadne
drugo: da li postoji neki tweak da mi na lockscreenu izbaci notifikacije za propuštene pozive, mailove, fajs poruke, tipa ko na iphone-u? a da radi kako treba, jer sam probao lockscreen pro, i generalno to je ta ideja, no slabo reagira, kasni na komande, nekako nepouzdan, i plus, ne vidim ni stanje signala i baterije s njim...
unlock hvata svaki drugi put i to kasni jedno 2 sekunde nakon swipanja
Gabre je offline