View Single Post
Staro 25.02.2013., 17:59   #1213
Nybelung
Guest

Sve se može na skoro free računu, samo treba bit pametan. Treba odredit cilj, napravit plan razvoja i držat ga se do kraja.
Kako bi ja grindao da sad polazim s nule? - Krenuo bi na npr. američko drvo.

Cilj: 2 moneymakera, T6 tc, T8 tc, CW. Znači da mogu sve radit.
Odabirem tenkove uz pomoć foruma i krećem planski:

1. Idem paralelno prema T1 HT i T49. Na low tier tenkovima kupujem samo 50% posadu, ne trošim zlatnu municiju ni nikakve gun rammere i ostale perverzije. Svi tenkovi se nakon grinda prodaju.

2. Za tier 5 tenkove kupim 75% posadu i vozim ih oba do elite statusa. Ne prodajem ih.

3. Kupujem M6, kupujem mu 75% posadu, vozim ga do elite statusa i dok posada ne dođe do 100%. Prodajem M6.

4. Kupujem T29 i na njega prebacujem posadu sa M6-ice. Vozim T29 do elite statusa. Prodajem ga.

5. Kupujem T32 i na njega pretreniram posadu sa T29. Vozim ga do elite statusa. Ne prodajem ga, nego ga nakon grinda prestajem igrati i skupljam kredite sa T1 i T49.

6. Kupujem M103. Prebacujem na njega posadu sa T1, za T1-icu uzimam novu 75% posadu. Vozim M103 do elite statusa i nakon toga prodajem.

7. Kupujem T110E5, prebacujem na njega posadu sa M103.

8. Kupujem M18, prebacujem na njega posadu sa T49 kojeg prodajem.

9. Na prvom popustu kupujem dodatnu opremu za: T1HT, T110E5, T32 i M18.
Svaki dan duplam sve tenkove, ali forsiram igru samo sa M18 i T1 koji su mi money makeri.

I eto ga. Imam tenkove za sva natjecanja. Vrijeme grinda: 2-3 mjeseca. S premium računom može i za mjesec dana.
Nakon toga kud koji mili moji, samo pamet u glavu i T6-7 tenkove kupovat kad naleti popust. Ja sam pola godine čekao popust na Tiger P.
  Reply With Quote