Hm hm hm :P
Al ozbiljno, neovisno o pozadini mog posla, S III je vrhunski uređaj osim u pogledu kućišta. Od vijeka trajanja baterije, ekrana, kamere,..., ipak kad sam prvi put uzeo uređaj u ruke na predstavljanju, nije mi bio nešto toliko posebno. S II je već bio poprilično kompletan uređaj pa me to nije toliko impresioniralo. Ono što me kasnije, nakon podrobnijeg čačkanja, impresioniralo, bile su softverske gluposti, a tu je Samsung napravio iskorak nad svima.
Inače ja sam preferiram HTC i međuostalima imam One S i 8S. Samsung bi napravio veliki iskorak da napravi kućište kvalitete One/8 serije, naravno, sa izmjenjivom baterijom (ne toliko bitno) i microSD (vrlo bitno).
Za ovu generaciju, One me totalno razočarao, od očajne kamere, pa do katastrofalnog izgleda, al Sense je vrh, Xperia ne izgleda loše, ali software nit smrdi nit miriše, a sad čekamo Samsung. Samo da ne bude plastika, bar ne Hyperglaze, S II
CRNI ima vrh plastiku straga, i to mi je recimo ok, sprijeda je ionako cijeli staklo. Ja preferiram AMOLED, al nikad se nisam pretjerano zanosio ekranima. Ipak, LCD na 8S ima toliko sivu crnu da mi je to nepodnošljivo vidjet pokraj SAMOLED uređaja.
BTW lijepo si argumentirao zašto je smeće od telefona. Moj je padao po šljunku, padao sa mnom pri brzinama od 30-40km/h po trailovima, bio na volanu od bikea, snimao trailove, završio u torti (pijana posla...

) i eto, preživio je on to dosta dobro. Za mene je prošao test. Kao i HTC Desire i S II, odnosno svi moji primarni mobilni uređaji.