View Single Post
Staro 24.02.2013., 10:50   #3299
Dambo
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor Hrwoye Pregled postova
Imao sam potpuno identičan problem kao i ti.
Došao majstor iz Amisa, provjerio sve veze u roku 5min (komp-router, router-parica, parica-centrala) i vrlo jasno se vidjelo da je problem od parice prema centrali. Još dok je kod mene bio zvao t-scum i ovi u roku 10ak dana zamijenili paricu. Od tad sve radi super.

btw, nikad nisam imao problem sa amis korisničkom podrškom! uvijek su bili i više nego korektni! istina je da ih dosta dugo već nisam zvao....
Korisnička je više nego korektna. Uljudni su, saslušaju te, prešute tvoje eventualno pretjerane reakcije, ali su nesposobni. Tu bi svi mogli kod T coma na obuku. Kod njih nije bilo šanse da ih zovem (problemi su svigdje mogući) a da isti ili najkasnije drugi dan ne pošalju čovjeka da sve provjeri. Ovdje meni korisnička služba kaže "kod nas je sve u redu". Kao da je njihova obveza nije isporučiti uslugu na moju kućnu adresu. A nejgorje je ignoriranje, to me izludi. Još stalni prekidi veze. Žena nervozna jer joj puca veza kad igra farmu na facebuku, sin nervozan jer puca veza kad igra neke online igre, a ja tek iz 7-mog pokušaja uspijem skinuti novi rom za telefon jer me 6 puta prije toga na 60-70% prekinulo.
Još probam 2-3 puta i odlazim na drugog providera. Za 350-400kn koliko njima plačam svaki mjesec za brzinu 24Mbps a dobivam 9 i TV koju ne gledam jer imam satelitsku sa daleko većim izborom programa mogu dobiti uslugu kvalitetnog neta negdje drugdje.

Zadnje izmijenjeno od: Dambo. 24.02.2013. u 10:56.
Dambo je offline   Reply With Quote