Tema: Crysis 3
View Single Post
Staro 23.02.2013., 22:16   #147
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Prekratka igra, upgradeovi suita nisu nesto da budemo iskreni. Oruzja su standardna, luk je najzabavniji.
Performanse na stranu, ne leti mi bas, al kolegi na i5 3xxx-k 16gb rama i 560ti ide nesto malo bolje, a mislio sam da ce kod njega letit. A sta je tu je. Igra je itako samo bezocni benchmark tool za prodavanje Titan serije grafa.

AI je retardiran, samo bacis stealth i odsetas. Cucanje u grmu da se energija napuni ili u mraku ne radi nista, jer AI vidi nenormalno. Dogodi se da izadjes iz tunela i lik sa 2km na kraju mape te vidi i pocne pucat po tebi, a jedva ga se nadje i sa dalekozorom. Cloak zna nebit bitan, jer lobuju granatu na cloakanog lika bez problema. Tako da je neuravnotezeno, il debil il cheater.

Prica je standardna od cryteka, u prevodu, izgleda da ljudi koji su radili C3 nisu uopce igrali C2, kao sta tvorci C2 nisu igrali C1. Samo su dobili par imena i natuknica i radi igru.

Primjer, nije spoiler jer se ovo dozna na startu. Anyway, na pocetku C2, Prophet spasi nekog balavca Alcatraza sa podmornice, da mu svoj suit i prosvira si glavu. Crnjo je mrtav.
U C3 se vodi Laurence "Prophet" Barnes, koji se ubio u C2. Ok, WTF?

Objasnjenje da suit radi sta hoce kad mu se digne i da je apsorbirao Alcatraza i od njega napravio crnju, ne stoji. Nema smisla, samo da je casey hudson ovo radio bi moglo ispast gluplje. Tako da je mindfuck potpun.

Barem u igri nema onih minigameova tipa press space to defiblirate yourself, i kad se suit dere na tebe da ustanes marince, nisi dobio zapovjed da umres, to su izbacili. Ima press space tu i tamo, al mizeran brod, 2-3 komada max.

Overall, vise sam uzivao u C2, daleko vise nego u C3.

BladeRy je offline   Reply With Quote