View Single Post
Staro 23.02.2013., 21:24   #3297
Dambo
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2004
Amis, gubitak brzine, prekidanje linije

Kome je moguće prijaviti gubitak brzine i stalne prekide u vezi u posljednje vrijeme.
Tzv "služba za korisnike" ili ju ne možeš dobiti ili je na razini klinca od 8 godina.
E mail poruke šaljem, kao da ih bacam u bunar. Od 5 poruka javili se jednom, kaže "da vidim pa vaš modem je na 2 ver starijem softwearu". Stvarno ne znam gdje mi je bila pamet da sam propustio to updatetati.
Kada konačno dobijem telefonom isto tako tzv"podršku", ona kaže isključite iz struje modem, TV prijemnik i čekajte da Vam se javimo"
Normalno, 3 dana kasnije nitko se ne javlja, a promet katastrofa.
Kada kažem katastrofa ne mislim slabiji 10-20% nago 90%. Snimam na DD-WRT promet i pokušat ću ga staviti kao prilog.
A hakometar od 24MBps koje uredno plačam dobivam 8-10.
Lud sam više, Amis nije loš i nema lošu uslugu, ali "korisnička podrška je KATASTROFA".

Evo uspio prikačit promet, poslao to "korisničkoj podršci" ali po njima nema razloga za ikakvu reakciju.

PS

Da ne bi netko o parici, daljini i sl.
Za vrijeme probnog perioda brzina bila cca 18Mbps, nakon toga palo na 15, 3-4mj kasnije palo na 12-13, sada 9-10, ali svakih desetak minuta prekid. Nemoguća online igra, nemoguće skinuti file od 100-200mb, jer pukne veza i treba ponovo.
Jedino ako se parica vremenom troši.

Zadnje izmijenjeno od: Dambo. 23.02.2013. u 23:09.
Dambo je offline   Reply With Quote