View Single Post
Staro 23.02.2013., 21:13   #1876
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Evo opet se malo ponovio i promijenio mob
Sad je na tapeti Huawei vision 8850, tražio sam Honor ali po toj ga cijeni nema i nisam našao.....

Evo mali osvrt glede uređaja koji me za sada zadovoljava tj. moje potrebe su najosnovnije dakle zvanje,sms poneki mail,fotka i ponekad na net(pregledati forume koje pratim i novine) dakle ispodprosjećan korisnik kojem bi skoro svaki uređaj bio dovoljan s time da sam išao na neke min. zahtjeve(5mpx camera, min 3.7" ekran i kompaktan uređaj) što ovaj i jest(aluminijsko kučište što daje dobar ugođaj u ruci neizgleda plastićno i krhko), e sad vidjet ćemo kakav je tokom vremena te jesam li pogodio.
Uređaj nisam dirao(nije da nebi ali sve mi je to prekomplicirano pa bolje mir) dakle radi po defaultu na 2.3.7 Ginger, sve radnje su brze i bez zastajkivanja i trzanja(dakle ono što meni treba)fotke su Ok koliko je to moguće sa fotićem koji je s njim i vjerujem da neodstupa od iste klase drugih uređaja, ali meni dosta

Privukao me i cijenom od 1000kn novi i nebrendirani uređaj, imao sam Prestigio 4300 s kojim sam bio zadovoljan ali mi je bio neiskoristiv glede dual-sima i nije mi potreban tako velik mobitel s obzirom na potrebe te je otplovio dalje

Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 25.02.2013. u 10:19. Razlog: Dopuna
ECHO je offline   Reply With Quote