View Single Post
Staro 23.02.2013., 16:15   #1240
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
zasto nebi bilo problema?

mislim, stvar je jednostavna - ako imas nekoga u AMD-u kojemu se da traziti po racunima prije 4 godine, onda ce sve ici lakse. ako nemas, samo mi objasni nesto - zasto bi netko gubio vrijeme i zivce za bilo koga i trazio po arhivi racun? ali ono, od ko' zna koliko racuna u ko' zna koliko vremena?

point is - po zakonu i inace pravilima kod reklamiranja si duzan imati racun. ti ga nemas. i pitas se da li da se pripremis za probleme?

NHF, meni je svejedno, cak dapace, drago mi je kada "obicni smrtnik" prode bolje od bilo kakvog oblika korporacije, pa cak i trgovine poput ADM-a. no iskreno, ako nemas tamo nekoga ili se bas pogodi da naletis na covjeka kojemu se da kopati po arhivi, tesko da ces ista izvuci preko ADM-a. kada bi se javio direkt Seagateu, e to je drugi par hlaca......... no onda placas slanje do njih, sto naravno nije malo do Nizozemske.........

Burko je offline   Reply With Quote