Tema: My Shark
View Single Post
Staro 11.06.2005., 08:31   #1
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
My Shark

Znam da nikog previse ne zanima al ja sam presretan sta sam napokon uspio kupit novo kuciste...kuciste na koje sam bacio oko vec odavno no imao sam komplikacija sa drugim financijskim rupama bez dna (citaj: auto) pa sam ga se tek sad uspio docepat [hmm, i taman kad sam iso po njega auspuh mi je puknuo ]..
naravno, pogodili ste, the one, the only, the SILVER SHARK!! Ta Daaaaa...

Tek sam ga otpakirao, malo rastavio i slicno.. ne mogu bas rec da je SAVRSENO (ima par sitnica koje mislim da su se mogle malo bolje napravit) al sam odusevljen u svakom slucaju
nego da pitam ponosne vlasnike (nadam se da nisam jedina budala koja trosi na ovakve stvari ), vidim da ima cijelo MORE kablova ovdje, no kak jos nisam kupio napajanje nisam jos nis spojio, al me zanima ovaj prednji vent koji ima 2 zice-jedna je dupla-crno/crvena koja je naravno napajanje al sta je ova jos zuta, solo zica sa 3-pin konektorom na kraju?? izgleda mi ko da se ubode na plocu..jel to mozda za kontrolu vrtnje??
Edit: Tek sam sad skuzio da je to dioda ... is it ?? :confused:
Uglavnom kao sto case-modding zajednica vidi ja sam nov u ovom segmentu hardveraja pa neki savjeti bi bili dobro dosli..tek tolko da ne strgam nesto novo

hvala svima

Zadnje izmijenjeno od: Denzil. 11.06.2005. u 11:12.
Denzil je offline   Reply With Quote