23.02.2013., 14:18
|
|
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Autor X-Plosiv
A vidim da dosta ljudi ima taj problem kada su u Silver I i bore se za gold. Jedina dobra stvar je da ako izgubim ne gubim 20, nego 5-10...ali opet, nije ugodno, odigraš jedan od most epic gejmova, možda i najveći turn around koji si napravio...i onda ovako dobiješ
danas navečer probam oko 00:00 na gold..po računici, ako imam sreće o pobijedim postji šansa da mi treba cca 6 gejma do qualifications, a onda imam 5 tih...što razmišljam da uhvatim kojeg plat frenda da pomogne jer da me baci natrag u s1 popizdio bih 
|
Citiraj:
Autor xGAME
Nema to veze sa cime igras. Dobivat ces manje ako gubis previse, to izricito dolazi na vidjelo ako si npr. 5. divizija nekog tiera i na 1 win gubis 3 gejma; ne mozes pasti nize, ali ces igrat sa igracima nizeg eloa i ujedno ce tebi elo padat, iako neces tier propast. Isto tako ako ides u duo sa nekim ispod sebe, vece su sanse da ces ti dobiti manje LPa, nego osoba koja je par divizija ispod tebe.
I da, kao sto je HAL rekao, to sto ces ti biti u duo sa Platinum igracem, ne znaci da ce sto bolje biti, prevelika je to razlika u tierovima i divizijama. Ne bi bilo fer jednostavno, zamisli si to kao varanje (ne u punome smislu naravno) sistema, ali sva sreca pa je RIOT na to obratio pozornost i onemogucio da se to radi. Ne zasluzujes ti te bodove ako si u premadeu sa igracem iz platinum ili viseg tiera.
|
sad baš čitah o tome, skužih 
|
|