Citiraj:
Autor medo
Moj pasivni Seasonic SS-460FL tjera 2x 5870 u Crossfireu (konfa pod Moj komp). Također mlak na dodir, ali pod uvjetom da kučište ima dobru ventilaciju i da nema nikakve opstrukcije s gornje strane napajanja.
Ne sviđa mi se kod tog Seasonica što su na testovima govorili kako je "dead silent", a to izgleda nije slučaj. Kod mojeg se čuje coil-whine čak i kad je komp ugašen. U zatvorenom kučištu iza stola je neprimjetno, ali nije 0dBA kako oglašavaju i za tih soma kuna očekujem da bude dead silent
Strani forumi su puni (skupih) 80+ gold Seasonica koji zuje i cvrče, pasivnih i ventiliranih....
|
Vjerujem da tjera 2xHD5870...nabasao sam ja na neki link gdje su ovom mom modelu izmjerili potrošnju od 650w!

Ne znam kako tvoja sisa,ali moja nema unutra cvrčka...ništa ne zuji niti proizvodi bilo kakve zvukove...mora da je riječ o pojedinim primjercima koji su malo "sfušani"...
Btw...zvijer od napajanja u rangu do 400w,a k tome još bešumno...nisam pogriješio što sam ga zamijenio sa starim dobrim hx620 red !