23.02.2013., 09:51
|
|
Misanthrope
Datum registracije: Oct 2009
|
Pisano je puno o njima u temi. Evi ti par komentara.
Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Ako imaš vremena pričekati, onda trk na e-bay i uzmi Steeleries Siberia V2, idu za 40 $ kod kineza (original su, u to nema sumnje, vjerovatno "ispale iz kamiona" ali dolaze kao bulk, dakle samo headset sa kablom, ne dobiješ USB zvučnu i produžni kabal za slušalice i mikrofon)
Slušalice su super. Fenomenalno izgledaju, imaju mikrofon na izvlačenje, kvaliteta zvuka je odlična, lagane su. Najmanje neugodne od svih koje sam probao.
Definitivno preporuka. + što su to vjerovatno najpopularnije slušalice koje postoje.
Jedino što bi moglo izazvati problem je malo kraći kabal od headseta, pošto ne dolaze sa ovim svojim produžnim, pa ih vjerovatno nečeš moći ukopčati direkt na zvučnu, ali na front panel bez problema dokuče.
Ja ih držim ukopčane u Razer Lycosi koja se preko pass-througha spojena sa zvučnom pa mi to ni kraći kabe ni najmanje ne smeta.
|
Citiraj:
Autor Veki-os
Zvuk je fenomenalan,puno bolji od Platronicsa 380,ne žuljaju uho,jako su udobne jedino je mikrofon katastrofa,jako me slabo čuju na TS-u dok sam se sa Platronics 380 čuo normalno.
Ovaj tip je kupio iste slušalice sa Ebaya http://www.youtube.com/watch?v=GzfmtsxtgQY i mikrofon mu radi perfektno tako da ne znam jel ovisi od primjerka,ili neki imaju grešku.
|
|
|
|