View Single Post
Staro 22.02.2013., 20:09   #21
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Zadnji službeni driver to ne radi, možda na drugim Xonar karticama radi? Unixonar sam stavio 1.53 jer na stranici preporučuju da se taj stavlja za Essence kartice.
Jesi to ustanovio slušanjem ili to piše u driver readme-u? Zanima gdje točno mogu vidjet da mi recimo 24/96 pjesmu ne svira u 24/96 nego u 16/44,1 ako je tako postavljeno u Xonar Audio Center-u. Nisam prolistao službeni driver readme niti mi se u ovom trenu da, pa ako tamo piše molim jedan facepalm.

Stavio sam na 96 trenutno u XAC-u da mi je savjest mirna.

Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Probaj pa svakako javi. Ja čujem distorzije kao da je previsok napon, slično kao slab radio prijem i to na glasnijim dionicama kad je na Extra high gain. Slušalice su mi zbog toga spojene preko receivera koji ima dva reda veličine bolji zvuk u slušalicama nego izlaz na Essenceu koji zvuči kao da se više muči sa slušalicama nego što svira na njih.
Stavio u mixeru oba kanala na 36% i gain na "high" tako da mi kod najveće glasnoće ne odlete slušalice s glave zajedno s bubnjićima. Zatime sam se bacio na slušanje pjesama koje mi se možda najviše vrte po Foobaru. Razlika je tu, definitivno mi se čini kako sam dobio na prostornosti.

Preporuka za ostale koji sviraju s ovom karticom.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote