View Single Post
Staro 22.02.2013., 18:45   #314
DiTech
Premium

DiTech's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor hylem Pregled postova
Imam Plantronics Gamecom 380 ... pošto vidim da ovdje nema ni jedne kritike na njih, samo hvalospjevi, da ih malo spustim na zemlju. Sluške imaju jako loše više tonove. Činele, i ostali sl instrumenti, voice itd su znatno slabiji nego čak i kod bitno jeftinijih slušalica ... detalji zvuka jedva da se i primjete. Bass je vrlo dobar, relativno su udobne i imaju dobar mic. Plus je također mute i volume control na samoj školjci. Da odmah kažem, kvaliteta izrade i plastika su užasni ... jeftinjara. Za one koji kupuju headset preporučam rađe 50-100 kn skuplji Genius Cavimanus ... mislim da ćete se više usrećiti.
Neznam na sta ih slusas, ali meni rade odlicno i nemam takvih problema. Bilo na usb ili sblive. Makar ja imam gamecom 780 pa imam onaj njihov usb prikljucak za 5.1. Inace je plantronic ozbiljna audio firma i nevjerujem da su te 380 toliko losije od 780. Koristim ih vec 3g. Jedina zamjerka mi je na ovom padu sto se pojacava malo je poceo teze se vrtiti, ali to bi trebao rastaviti i malo pocistiti. Ostalo sve 5.

Sto se tice steelserie za 220kn je fejk iz kine, pa na sajtu kostaju $120.
DiTech je offline   Reply With Quote