View Single Post
Staro 22.02.2013., 13:32   #20
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
* Ako se ne varam, zadnji službeni driver, pa tako i UNiXonari bi kod bit perfect svirke sami trebali prebacivat na odgovarajući sample rate koji kartica podržava. Jedino nisam siguran kakav je slučaj kod "derivata" 88,2 i 176,4 jer nisu ponuđeni u driverima kartice. To prebacivanje popraćeno je pucketanjem na samom početku (prije) sviranja pjesme.
Zadnji službeni driver to ne radi, možda na drugim Xonar karticama radi? Unixonar sam stavio 1.53 jer na stranici preporučuju da se taj stavlja za Essence kartice.

Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
* Nekak mi se i činilo da je zvuk bolji na 'medium gain' (najviše kaj sam se usudio natjerat svoje modane HD959). Baš ću probat sa 'high gain' postavkom.
Probaj pa svakako javi. Ja čujem distorzije kao da je previsok napon, slično kao slab radio prijem i to na glasnijim dionicama kad je na Extra high gain. Slušalice su mi zbog toga spojene preko receivera koji ima dva reda veličine bolji zvuk u slušalicama nego izlaz na Essenceu koji zvuči kao da se više muči sa slušalicama nego što svira na njih.