Citiraj:
Autor T}{OR
* Ako se ne varam, zadnji službeni driver, pa tako i UNiXonari bi kod bit perfect svirke sami trebali prebacivat na odgovarajući sample rate koji kartica podržava. Jedino nisam siguran kakav je slučaj kod "derivata" 88,2 i 176,4 jer nisu ponuđeni u driverima kartice. To prebacivanje popraćeno je pucketanjem na samom početku (prije) sviranja pjesme.
|
Zadnji službeni driver to ne radi, možda na drugim Xonar karticama radi? Unixonar sam stavio 1.53 jer na stranici preporučuju da se taj stavlja za Essence kartice.
Citiraj:
Autor T}{OR
* Nekak mi se i činilo da je zvuk bolji na 'medium gain' (najviše kaj sam se usudio natjerat svoje modane HD959). Baš ću probat sa 'high gain' postavkom.
|
Probaj pa svakako javi. Ja čujem distorzije kao da je previsok napon, slično kao slab radio prijem i to na glasnijim dionicama kad je na Extra high gain. Slušalice su mi zbog toga spojene preko receivera koji ima dva reda veličine bolji zvuk u slušalicama nego izlaz na Essenceu koji zvuči kao da se više muči sa slušalicama nego što svira na njih.