Citiraj:
Autor Imagine
Ah ta nostalgija.
*Tko može zaboraviti 5 minuta buljenja u novokupljenu ploču i očaranost čistočom brazdi da ti potom prevrčiči ploče slučajno poleti ruka prema ručici i napravi jedan friž preko cijele strane.
Zafrižat CD jednostavno nije isto. Moš ga bacit u škovace a onda si bar imao B stranu
*A tko može zaboravit pola sata biranja kazeta u videoteci za vikend te obavezne savjete vlasnika i povremenu presnimljenu ispod pulta 
Sve to da sljedeči dan moraš rastavljat tu istu kazetu (nekad i 2 puta jer si zaljepio selotep na krivu stranu) i molit boga da se ne primjeti rez.
Danas se u svakom trenutku možeš posavjetovati s IMDbom i malo se strpit preko noči a onda si mogao ogovarat susida u videoteki jer je došao vratit 'onu' kazetu s debelim ženskama...
Nema do fizičkih medija. 
|
eto vrijeme i tehnologija ide naprijed - ti žališ za tim vremenima, a tvoj đeda za onima kad NITKO nije imao radio aparat pa su svi kolektivno išli u gradsku kavanu i svi slušali isti radio program. Misliš da su oni bili zadovoljni kasnijim napretkom kad je svatko imao doma radio i slušao kojekavu "bum-bum" glazbu i deračinu "Grejt Bols of fajer"???
sad mi reci - ti bi isto tako radio kao i on???
mislim, možete vi ovdje mislit kak ste iznad ostalih jer imate kolekciju 100-200 CDa dooma pa ćete prebirati što slušati, pritiskati open/kloze i play na daljincu, ali meni to više nije gušt, već prstom po tač-skrin ekranu odabrati što mi je taj čas po volji...a imam ipak više od 25 godina