View Single Post
Staro 22.02.2013., 10:57   #1
NinjaZec
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2008
"Optimalna kupnja" i "isplativa nadogradnja"

Taman kad sam mislio da sam sve skuzio, sve se promijenilo. Metodom pokusaja i pogresaka sam dosao do "racunice" da mi je najbolje svakih par (3,4,5 ) godina kupit komponente koje su vise manje low end. Međutim cini mi se da low end vise ne postoji.
Nisam baš u toku, ali zadnji put kada sam gledao vidio sam da se dosta toga prepakirava, i mulja sa driverima, kako bi se natjeralo korisnike da kupuju cesce iako nekog velikog pomaka nema.
Pojam isplativa kupnja za mene je da mi sto vise godina traje uz sto nizu cijenu, s napomenom da sam ljen i da mi se prerpodavat i mijenjat bas i neda.
Prijasnja racunica je bila po nekih 500kn za graf proc mat, da bi bio nekakav optimum.

Sto vi mislite sto je danas isplativo, po gornjoj definiciji? Naravno razumijem da je to skroz subjektivno, i da ovisi o potrebama korisnika. Meni komp ne treba za nista zahtjevno, ali volim odigrat tu i tamo koju igricu. Vec mi je dosadan ovaj komp, pa bi si mozda i kupio nesto novo, iako mi realno vjerojatno i ne treba.

Zapravo i nemam nekog pitanja za vas osim da malo prokomentirate i iznesete svoje misljenje

NinjaZec je offline   Reply With Quote