Citiraj:
Autor emilblomsky
po meni ti je isplativije uzeti asus m5a99x-evo,po benchevima vidim da je uz rame sabretoothu i gd 80,pa ako ti nije neophodan sli ili cross,odnosno x16,x16,uzmi nju i ostavi ovih 400kn razlike za bolju grafičku!
|
Pa i mislio sam u biti na Asus M5A99X Evo R2.0 a spomenuo sam ovu FX zato što je testirana tu kod nas na PC Expert-u a ista je kao Evo samo nije 16x x 16x i to mi nije ni bitno. Zanima me samo kako se nosi sa Visherom budući da znam da ova prva verzija Asus M5A99X Evo ( ne R2.0) throttla kad se dođe do određenog takta i napona. R2.0 ima poboljšanu faznu regulaciju i zamima me jel sada bolje podnosi Visheru. Jel se može vrtiti ( ako chip i hlađenje dopuštaju ) FX 8350 na 5.0ghz sa nekih 1.5V +/- .Tu ploču mogu kupiti za 810 kn a Sabertooth za 1130kn. Ja sad imam UD3 Gigabyte rev. 1.0 i ona je stablina što se tiče temperatura ( nema throttlanja ) ali meni trebaju viši naponi nego na drugim pločama za isti takt ( i nije to ona fora da svaki chip nije isti jel je baš ovaj moj CPU bio na Asus ploči, tako da znam sigurno šta sam chip može ).