View Single Post
Staro 21.02.2013., 17:45   #1259
NeooS
Premium
Moj komp

NeooS's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Citiraj:
Autor emilblomsky Pregled postova
po meni ti je isplativije uzeti asus m5a99x-evo,po benchevima vidim da je uz rame sabretoothu i gd 80,pa ako ti nije neophodan sli ili cross,odnosno x16,x16,uzmi nju i ostavi ovih 400kn razlike za bolju grafičku!
Pa i mislio sam u biti na Asus M5A99X Evo R2.0 a spomenuo sam ovu FX zato što je testirana tu kod nas na PC Expert-u a ista je kao Evo samo nije 16x x 16x i to mi nije ni bitno. Zanima me samo kako se nosi sa Visherom budući da znam da ova prva verzija Asus M5A99X Evo ( ne R2.0) throttla kad se dođe do određenog takta i napona. R2.0 ima poboljšanu faznu regulaciju i zamima me jel sada bolje podnosi Visheru. Jel se može vrtiti ( ako chip i hlađenje dopuštaju ) FX 8350 na 5.0ghz sa nekih 1.5V +/- .Tu ploču mogu kupiti za 810 kn a Sabertooth za 1130kn. Ja sad imam UD3 Gigabyte rev. 1.0 i ona je stablina što se tiče temperatura ( nema throttlanja ) ali meni trebaju viši naponi nego na drugim pločama za isti takt ( i nije to ona fora da svaki chip nije isti jel je baš ovaj moj CPU bio na Asus ploči, tako da znam sigurno šta sam chip može ).
NeooS je offline   Reply With Quote