@burmuz
Cisto je pitanje srece kakva ce ti past oprema, i hoce li uopce past. Da nisam bio na ah u sopingu, mogu komotno rec da bi setao malne gol. Kad nece onda nece. U D2 sam igrao sa svima i nalazio debelo bolje stvari primjerene svojim levelima, D3 je kastriran u dropu radi AH sheme.
@potemkin
Bas tako, neke stvari su kao cista slucajnost, kao i pad playerbasea kojeg kriju ko zmija noge.
Novi patch sta da MP u pugove, shvatis u par min da je beskorisno, jer ekipa pojma nema sta radi, a mobovi imaju HPa ko blesavi, drop je standardno slab a igra samo duze traje. Craft je puka sreca kao i dropovi, za 40m sam mogao kupit i bolji amulet i gloves a ne bacit pare na craftanje, jer umjesto da se opametim kad znam da bas i nemam srece, ja idem glavom od zid.
D3 ce dobit nove igrace na ovaj nacin, al konzole imaju ogroman izbor igara, nece se ekipa zadrzat na diablu toliko koliko Blizz misli, pogotovo kad budu grindali 200-300h i vide da ih drop ne ide (hint hint - RMAH).
Igri fali content, nove mape, novi itemi, neka izdaju to kao patcheve, neka rasire prokletu igru malo, postaje dosadno.