21.02.2013., 03:39
|
|
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Autor BladeRy
Upravo to. Sta je tu je, nemamo sad izbora. A glede igranja, evo sam poceo sa WDom, koliko je lakse igrat kad ti zivotinje drze aggro, samo trcim kroz levele i zaljevam kiselinom, nepojmljivo lako.
Zaletim se u guzvu, roknem harvest za 5 stackova buff, i onda double tap sa kiselinom. Cijele grupe ginu instant, a crittovi mi refreshaju CD pa imam malne non stop spirit walk.
A tek dmg, sa 5 stackova harvesta i 5 potova sa poda, a imam dobar pickup range, derem po 360k dpsa. I sve to bez Pierce the veil buffa, ma OP lik za nevjerovat.
|
Citam ovo tvoje maloprije (u jutarnje sate,pa ajde da probam malo WD) i nesto mi nije jasno. Evo krenem s WD Inferno i pravi mi bolesnu stetu protivnicima, prvo sam mislio da je greska ili je od alkohola u mojim venama, ali sam napravio par ss da se razuvjerim ... pravim stetu od 800k do 2.2M (one zute brojke na slici kad ti prikaze koliko stete nanosi monsteru) iako mi je bazna steta malo preko 35k... E sad neznam jel to moguce ili je neki error ili je neka zavjera u pitanju.
A valjda ujutro kad se probudim trijezan cu biti pametniji.
Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 21.02.2013. u 05:14.
|
|
|