View Single Post
Staro 21.02.2013., 02:13   #4705
Gavroo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Aug 2011
Pozdrav, evo nakon dobrih par godina odlucih si kompletno renovirat pc. S obzirom da se bas ne zelim bakcat s narudzbama preko web-a nego bih uzimao u trgovini, odnosno u Linksu jer je vise manje jedina trgovina tog tipa u Sl. Brodu. Isto tako posto bas i ne vidim da ima tema konfi od 5k-6k kn strpat cu ovdje .
U zadnje vrijeme ne pratim to vise bas tako tak da neznam sta je najbolje, nit kak to sve funkcionira vise.. ja sam si okvirno sastavio kako bih uzimao, naravno molio bih savjet sto zamjeniti na listi , ako ista? PC bi bio za visenamjensku upotrebu , dakle od igara do filmova, videoobrade cega sve ne.
Napominjem, intel-ov sam freak, isto tako nvidijin tako da..

ASROCK Z77 EXTREME4
INTEL Core i5 2500K BOX
CORSAIR VENGEANCE 2x 4GB 1600MHz
MUSHKIN Chronos SSD 60GB
WESTERN DIGITAL Caviar Blue 1000GB

+ manje bitne stavke
LC POWER JUPITER X
LG DVD RW S obzirom da mi je stari na IDE D:

Eh sad, sve skupa ne ukljucujuci opticki drive i kuciste je oko 4,800 kn. Sto se tice napajanja, imam CORSAIR CX Series 430W. Pitanje je dali bi to napajanje moglo izgurati sve ovo ili bih ipak morao uzet jace? Sto se tice graficke ostaje mi GTS 450 za koju mislim da nema potrebe bas jos mjenjati. I preostalo pitanje vezano za memoriju? Njih ili neke druge, mozda jeftinije? Hvala unaprijed
Gavroo je offline   Reply With Quote