View Single Post
Staro 20.02.2013., 22:48   #19
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Thumbs up

Citiraj:
Autor medo Pregled postova
* Ako vam se ne da stalno mijenjati samplerate u Xonar audio centru prema onome što slušate, podesite ga na 192kHz
* Extra high gain +18dB (300-600ohm) postavke za slušalice daju najbolji zvuk na slušalicama niske impedancije. Probano na HD555, PX100 i MX550.
* Ne dirati mixer u Xonar audio centru ako ne znate točno šta radite, samo glavni potenciometar

* Ako se ne varam, zadnji službeni driver, pa tako i UNiXonari bi kod bit perfect svirke sami trebali prebacivat na odgovarajući sample rate koji kartica podržava. Jedino nisam siguran kakav je slučaj kod "derivata" 88,2 i 176,4 jer nisu ponuđeni u driverima kartice. To prebacivanje popraćeno je pucketanjem na samom početku (prije) sviranja pjesme.
* Nekak mi se i činilo da je zvuk bolji na 'medium gain' (najviše kaj sam se usudio natjerat svoje modane HD959). Baš ću probat sa 'high gain' postavkom.
* Vezano uz prethodni odgovor: ja ne bih spuštao glavni volume control već općenito maksimalni izlaz zvučne koji se (sad nisam kod kompa pa tipkam prema sjećanju) štela ako se ne varam u mixeru i po defaultu je na nekih 74% - čisto da se izbjegne moguće oštećenje slušalica ako netko ostavi volume na maksimumu.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote