Citiraj:
Autor Karlo2304
|
Pa link ti je u mom sigu
Al anyway, i ja sam koristio lacuni i blackthorne pants, al kombo sa Inna i bilo koji craft braces je bolji. Izgubio sam par tisuca helta, al nije neki gubitak, ako te netko hoce zaklat, vecinom bude instakill pa mi tih 10% ni ne pomogne. Lacuni je super ako dobijes CC, a Inna pants daje MS, AS i CC, jos da se oparim i pazarim neki model sa INT pa da dalje upgradeam.
Kad hocu na vece MPove ic, onda stavim zuni set, vise resista i vise mana regena. Doduse, 80% opreme je salvageano sa drugih likova i wizza, a sa AH sam pokupio sve bagatelno.
Acid rain + medvjedi je los kombo, ima dmg al trosi manu nenormalno, em je slab domet sa medvjedima a kad si vec melee onda puno vise reskiras sa shansom da te netko opali.
Za single mete je dobar flaming dart, ima isti dmg ko splinters, al splinters udara 3 puta i moze critnit 3 puta, al isto tako ti se 3 puta vraca reflect damage, nazalost, nisam uspio potvrdit jel se cooldown sa critom od splintera racuna kao 3 critta ili kao 1.
Al to su sve detalji. Skuplji itemi za bolestan dmg su itako bolesno skupi, a to ces dobit samo ako te posere RNG roll.
P.S. - jos nisu sredili da se racunaju bonusi sa craftanih novih recepata, ingame imam vise CCa i dmga...