View Single Post
Staro 19.02.2013., 22:47   #1853
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Vrijeme je bilo da updejtam mob (SGS2) na JB pa eto, da podjelim par dojmova.

Već dugo sam na Rootboxu 1.8 ICS. Odličan rom, brz (barem sam tako mislio), multitasking solidan (barem sam tako mislio), lagan, mjesecima sam ga s vremenom prilagodio svojim potrebama od teme do funkcionalnosti... Extended baterija redovito izgura 4,5-5,5h screen on timea, ponekad i 6h. Cijelo vrijeme u paru sa Siyah kernelom 4.5+ sa zaključnom 5.0.1 verzijom.

Sve super, rekli bi. Dok nisam probao SlimBeans RC2, a sada i stable1 verziju.

U paru sa Siyah v5 vsync 20130204 verzijom taj rom radi pa usudio bih se reći i duplo ljepše na istim konzervativnim postavkama (100-800MHz). Ono što do sada nisam uopće doživljavao je multitasking - preko dana često palim Ingress igru koja je dosta teška i pocucla fin komad rama. Na SlimBeanu doslovno samo jednom upalim app - ujutro. Kasnije tokom dana app se instantno diže iz backgrounda što bi reklo da se nešto opako promjenilo since ICS era. Kul, a kako to utječe na bateriju? Figa svima vama koji koristite taskmanagere, baterija traje jednako dugo CPU mi je na 100-900MHz (malo sam ga dignuo), a i GPU sada ide do 267MHz (prije je išao samo do 200MHz). Jučer sam na wifiju taknuo 6h screen on. Na 2G-u to izađe cca 4-5h, kako kada. Ispod 4h nikada.

Nije ovo jedini JB rom koji sam probao - probao sam sve od AOKP based Rootboxa, čistog AOKP-a i možda još jedan-dva roma koji nisu vrijedni spomena. I svi do jednog imaju isti problem - zbog nekakvog CM buga ne radi im hotspot. Ma fakof! SlimBeans ima AOSP bazu zato hotspot šljaka.

Eto vam jedne tople preporuke, tj dvije ukoliko ste ICS fan. Vrijeme da promijenim sig