Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Rokovi su nebitni, obečanja su sve...
|

ovo je malo preideoloski..
dal mene smeta sto se ovaj zaklinjao da ce bit standalone vani do kraj godine i to pogazio jer su potpuno promjenili koncept prerade moda? ni najmanje, dapace.. tebi smeta jer valjda mislis da netko treba drzat do svoje rijeci i kada se radi o njegovom! poslu i proizvodu.. svatko ima nekakav pogled, al igrat na neku moralnost u svemu nema bas puno smisla.. ta ne rade oni nesto za community besplatno ili jer moraju..
Citiraj:
Zaboli me dali će moj character imati ovakav ili onakav nos, ili manje ili veće sise, ili kakve čizme nosim. Igrači žele malo costumizationa
|
vidis, meni i mnogima je opet drukcije misljenje.. i zele da im se lik sa kojim su prezivili tjedan dana razlikuje od nekog survivora koji gine svakih pol ure..
pa kad izadjes iz auta pred nekog da se vidi raskos i razlika..
to je costumization..
ovo sto ti pricas (dodavanje zgrada/oruzja/vozila) je modanje igre i meni je jasno zasto je to rocketu antipaticno jer mjenjas njegovu ideju i njegovu igru..
meni je osobno drazi defoltni cherno nego cherno sa nakrcanim military zgradama na baloti recimo..
naravno, treba malo promjene, al vrlo brzo to dosadi i quick gear up mjenja koncept igre..
takodjer dodavanje vozila.. .. mjenja koncept igre jer nece bas u apokalipsi bit fancy suvova i sl..
pa opet.. i ja sam admin na serveru i dodajem hrpu vozila i pokoju zgradu, al uvijek mi je drazi "clean" cherno..
mada zapravo pisem glupost jer zasto ne bi bilo za svakog ponesto..
Citiraj:
A igraci zele puno toga, pa se na kraju igra pretvori u ovo na sto sad lici. ARMA sa zombijima
|
tocno to.. najbolji primjer je onaj devildog i njegov server gdje su napravili upravo to - armu sa zombijima.. njima se svidja.. i meni je zanimljivo, al to je udaljavanje od ideje koja je upravo zbog siromasnosti prije svega vozila toliko napeta..
nego.. u zadnjem razgovoru ja mislim, postavljeno je pitanje fpsa.. i odgovor je negdje u stilu - fps nece rast, vec ce sve radit puno gladje.. obzirom da je meni to jedna od najbitnijih stvari (uz hackanje) malo me rastuzio takav odgovor :/