View Single Post
Staro 19.02.2013., 15:43   #1394
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Da ta ploča je bulk....ali oni to nisu naveli na webu...dosta ploča tih jeftinijih ide sada i u bulk izdanju...imao i msi i asrock i intel čak skupljih...glupost od proizvodjaca po meni ali sta ces...

A za protis, nemam nikakve rijeci, jer sam navikao na takvo sto... A Sony1, ti ili tvoj prijatelj tko je god to kupio sami ste si vecinu krivi, jer i nakon toliko godina koliko protis radi sra*** vi ste i dalje tamo kupili...Iako ima vec mali milijun protis iskustva na internetu...i stalno ce ta protis iskustva rasti i rasti a ljudi se nikada nece nauciti

Ono cim vidis tko je sastavio i pakirao...sve ti je jasno

p.s. i sami komp je zbrda zdola i moglo se to puno bolje i kvalitetnije sastaviti, a i tu ste mogli puno uciniti i javiti se na neki forum di ljudi pomazu u sastavljanju, te odma i izbjeci protis....znaci jos jedan thumbs down za kupca i jos jednja njegova krivica. Kupac 2, protis 1

Edit: sada tek vidim, poštarina 76kn+pdv loool...evo vam jos jedan thumbs down, znaci kupac 3 - protis 1...ima bar 5 trgovina di ste mogli jeftinije,kvalitetnij i bolje proci. Eto na kraju meni i dalje nije jasno zasto ljudi kupuju tu kada je na kraju 400kn-450kn skuplje?! ljudi su čudne biljke...

Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 19.02.2013. u 15:51.
FRipper je offline   Reply With Quote