Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 19.02.2013., 13:44   #5672
praskatonick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2012
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Toliko o fanboyu/trollu koji nije ni changelog pogledao, nego napamet dize spomenik blizzu.

Al ajmo redom, planovi padaju na random od mobova, ako koknes bossa sa NV5 + MP level imas postotak da ce past recept. Imam pola taba u stashu svakakvih recepta, jer padaju ko govna.

Oruzja? Ma jelda? Ti bi nesto kao manticore? Lol, izgleda da ni blizz nije toliko glup da to ubaci... bar ne zasad.

A recepti za amulete padaju na AH, par desetaka K golda, najlakse i najbrze.

a koji je tebi smisao igre, da stalno visim po AH? prešo sam s pet likova odnosno s četri, i sada igram s wizardom areat crater 2 sam trenutno. i ništa mi nije pametnog palo do sad, sve što mi valja na likovima sam kupio na AH. iskreno pun mi je k. te AH, i želim da konačno u igri počnu padat dobri itemi. pogotovo oružja jer je ovo prežalosno što su napravili. nije ni u diablu 2 drop bio puno bolji, ali je bio bolji, očekivo sam da će to popravit u odnosu na dvojku a oni još pogoršali kvalitetan drop. a nisam lud, da ću tamo po AH keširat nekome eure da si opremim lika kako bog zapovijeda.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/H.../hero/20552343

i jedno pitanje za vas ostale, pogotov nekog tko je iskusan u borbi s wizardom gdje je problem kod mog wizarda, jel mu falil all resistanca ili u čemu je problem? koljem ove obične ko od šale, i onda mi naleti ekipa elitovih i zakolje me ko pilića, to sam skužio da mi se često događa na actu 3, act 2 i 1 na infernu sam bez beda prešo. ne znam koji mu je vrag, šta da popravim na njemu, može koji savijet? još sam mu kupio ovu ogrlicu za 700.000 i pun k. itema i opet za k... u njega sam ko lika do sad najviše uložio, kupujući na AH i moram priznat da sam razočaran jer igram bez MP levela strah me i pomislit kako bi me klali elitovi da stavim npr na MP5.

i još nešto, možda sam skilove pobrkao možda trebam drugačije skilove odabrat, može netko sugerirat nešto. hvala.

praskatonick je offline   Reply With Quote