View Single Post
Staro 19.02.2013., 10:25   #5706
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Rino Pregled postova
Ne percipiramo svi isto boje...to valjda znaš!
Ako osoba ima problema sa očima znači da percipira svijet na drugačiji način. S obzirom da filmovi nakon postprodukcije kada se releaseaju na blu-rayu odgovaraju najtočnije pravom izgledu filma kako je zamišljen kvaliteta zaslona će nedvojbeno to reproducirati pa vidi vraga. "Istovjetno", kvalitetno ako je ekran kvalitetan. Nema druge opcije.

Citiraj:
Jeftilen plazme imaju ogavan kontrast (ovdje preporučivani Samsung E450, E490 itd) te mi nije jasno zašto se takvi odroni preporučuju ljudima. Samo zato što je plazma?
Oni će u to morati gledati idućih 5-6g.
Ja nisam spominjao određene modele.

Citiraj:
Bijela kod top modela plazmi i dalje nije bijela.
Bijela kod bilo koje unazad par godina dobre plazme je bijela. Razlika je koliko jako može "blještati" (što nema veze sa "tonom" (navodnici). Ovo je važno kada se TV stavlja u recimo bircu na ljetnu terasu gdje će se gledati sadržaj preko dana "na suncu" (tu i stakleni ekran dolazi do izražaja). Meni je bijela na tri godine staroj plazmi kada gledam Full HD film i dalje više nego dobra, a crne su, magnificent.

Citiraj:
Ima ljudi kojima se ne sviđa fluidnost pri brzim pokretima jer im "djeluje nerealno" (100Hz, 200Hz, 400Hz, 600Hz i ostali marketinški ejakulati)
Ne znaš o čemu pričaš.

Citiraj:
Input lag ti je baš bitan kod TV-a...daj se smiri!
Nekome je!
  Reply With Quote