Citiraj:
Autor Burko
koji? khm, koji su ono jaguar uz jebeni spektakl i zastavama i avionima i ne sjecam se vise ono, sjecali se samo? svaki aston martin unazad 10 godina je najbolji od svih auta, range rover je jedini terenac sposoban biti terenac, bentley kao i rolls je zanemaren (ali ne popljuvan). jaguar je dosta hvaljen da je bolji (ili tako nesto) nego prije i sada je ok, svaki ford (koji se uzima dijelom kao britanski valjda) ima hvalospjeve (sjeti se samo fiestice i focusa)..........
uglavnom, jako jako su britanski zastitnicki. pljuju po starim britancima i svejedno prikazu kako marina pobjeduje, ne sjecam se u tocno kojoj emisiji. sto mi jest donekle logicno, ali ne mozes nikako reci da ne favoriziraju........
i da, jako dobro znam koliko dugo gledam TG da je to zabavna emisija. stvarno to moras napominjati, iskreno?
|
Moram napomenut da je show, pošto tu cendraš zbog gluposti. Da, bila je ta prva epka sedamnaeste sezone u kojoj je obilježena 50 godišnjica jaguar e-typea, jednog od najljepših auta u povijesti. I bili su avioni i điđe miđe. I naravno, nakon što su avioni preletjeli preko hrpe e-typea posloženih da čine slovo E, Clarkson sjedne u jag i nemre ga upalit.

U 4 epki iste sezone, na samom početku Clarkson nabraja za što je sve Jaguar sinonim. Za sve živo, osim za kvalitetu. U istoj epki, GTR razvali XKR-s, i Clarkson veli; This is not a win, this is demolition!
Range Rover ima renome vrhunskog terenca, Aston Martini jesu bolidi za slinit, što bi trebalo pljuvat po njima? Ljudi tamo testiraju aute za koji bi većina nas dala lijevo jaje. I sve što oni mogu je tražit dlaku u jajetu. Što i rade. Sve da i favoriziraju britansku autoindustriju (neš ti industrije), ko im to može zabranit? Što se mene tiče, zabole me dokle god rade odličan show.