Tema: Top Gear@BBC
View Single Post
Staro 18.02.2013., 21:00   #2263
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Isto tako ne znam zašto bi uzeo Fokusa ili C4 ili 308,...

Odmjerit što mi se više sviđa i uzet.
hm, nemoj mi samo taj dio kvotati bez ovoga ispred . jer je istina, sada je sve to manje-vise isti shit. nece meni kia ili hyundai (dacia ili chervolet su meni danas ono sto je bio hyundai prije 10-15 godina) dati nesto sto necu naci u necemu sto nije made in korea.

ne znam, imam nekako malo negativno misljenje sada prema njima jer mi ne daju ono sto su mogli prije - pouzdanost, jeftino odrzavanje, jednaku potrosnju kao konkurencija, te za istu cijenu manjeg i skupljeg EU ili japanca - korejanca.

ok, citroena nebi nikako uzeo. mislim, slazem se sa ovim odmjerit i uzet sto ti se vise svida, ali ja samo pricam s druge malo strane .

i da, slazem se definitivno ovo sto si rekao za narodno vozilo. kvragu, zbog toga je i lockana tema nedavno, automobili .

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Koji britanski auto

A vezano za pljuvanje i hvalospjeve, njih se ionako nikad nije uzimalo zdravo za gotovo. Pobogu pa to je zabavna emisija
sve prodano, znam......... ali svejedno, kada dode jaguar ili aston, ma ko' da je space shuttle napravljen .

Burko je offline   Reply With Quote