View Single Post
Staro 18.02.2013., 20:49   #768
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
razmisli da i sad trenutno tribunal bana igrače, a tribunal je pun istih takvih kretena koji u gameovima znaju feedat, pa te može banat jer na kraju igre nisi napisao "GG"

što se tiće plačanja i banova, kao što rekoh, uvijek ima debila koji će platit i dalje radit sranja, sjećam se dok je izašao MW2 (kad sam ga kupio), znam da je Valve objavio da je tijekom prvih mjesec dana ban od VACa popušilo oko 40k ljudi

sad ti razmisli, platili igru 60€/$ i nakon mjesec dana fajrut, takvih bi bilo u LoLu isto

a osim toga, Riot od toga nema kruha, njima je sve na tome da igru igra što više ljudi, a ne da si smanjuju broj igrača
Ma naravno, ima i u tvom postu puno istine, zapravo nema nekog 100% sigurnog rješenja, možda bi bilo bolje, možda bi ostalo apsolutno isto.

A Tribunal uopće ne želim komentirati, uopće mi je nakaradno da ja trošim lovu na igru, a kompanija čije igra je, prepusti jedan takav bitan dio kao što je zapravo customer support (pod što spada i baniranje igrača) communityu. To je doslovno tragedija, već sam rekao neki dan mi je bilo dosadno pa sam malo čitao za kaj sve ljudi dobivaju ban (like je na kraju igre napisao "GG Easy " onak iz fore, nakon nekog jako teškog meča i dobio warning ili tak nekaj), jer je neki kreten stisnuo "Punish" i ostao sam doslovno bez riječi.
HAL je offline   Reply With Quote