View Single Post
Staro 18.02.2013., 20:43   #767
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor HAL Pregled postova
Ma je, ali gle kad nekaj platiš onda se i bojiš bana. Recimo meni bi bila tragedija ban, ukoliko mislim igrat igru na duže staze.

Rune, rune pageovi, brdo skinova, nekih 70 championa... I sve izgubim jer sam idiot koji namjerno feeda, ide AFK ili vrijeđam svaki game sve ljude sa kojima igram.

A sad zamisli; Vjerojatno 80% igrača LOL-a će zauvijek biti na 2 Rune pagea i nikad neće potrošiti niti lipe na igru (nemam ništa protiv toga, nije neko elitističko proseravanje) i zaboli ih jedna stvar za ban. Novi mail, novi account, levelanje par tjedana i trollaš ponovo... A IP ban je gotovo nemoguć, kad velika većina ljudi nema statičan IP.

Da nešto moraš platiti, nema šanse da bi i trollao. Do sada sam igrao brdo MMO-a i jedini MMO-i sa kojima sam imao problema zbog debila su bili F2P, a kada ti platiš igru cca. 60 EUR-a, pa možda i pretplatu od nekih 13 EUR-a mjesečno, nije ti baš u interesu popit neki ban.
razmisli da i sad trenutno tribunal bana igrače, a tribunal je pun istih takvih kretena koji u gameovima znaju feedat, pa te može banat jer na kraju igre nisi napisao "GG"

što se tiće plačanja i banova, kao što rekoh, uvijek ima debila koji će platit i dalje radit sranja, sjećam se dok je izašao MW2 (kad sam ga kupio), znam da je Valve objavio da je tijekom prvih mjesec dana ban od VACa popušilo oko 40k ljudi

sad ti razmisli, platili igru 60€/$ i nakon mjesec dana fajrut, takvih bi bilo u LoLu isto

a osim toga, Riot od toga nema kruha, njima je sve na tome da igru igra što više ljudi, a ne da si smanjuju broj igrača

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote