the master - gluma vrhunska i napokon da pogledam phoenixa nakon dužeg izbivanja, seymora da ne spominjem, priča je oke i uvlači dosta u tu svoju turobnost, možda i previše što je i dobra, a i loša stvar jerbo se nisam osjećao veseo nakon filma
flight - maestralan denzel, odlična dinamika radnje, totalno nisam očekivao takvu priču i stvarno je vrhunski prenesena, kraj kobajagi neočekivan, ali vješto izveden
win win - e ovog morate pogledati, odlična priča, prava ljucka i topla... komičnih scena brdo (ne slapstick nego propisno inteligentno smiješnih), počevši od samog početka
moonrise kingdom - totalno uvrnut film u uvrnutom svijetu, meni vrhunska zabava
to rome with love - kajaznam... nit smrdi nit miriše, simpatično ostvarenje uglavnom, ako već volite ludi allena možda bolje pogledati midnight in paris
liberal arts - prije svega vrhunska drama, pa tek onda romantika koja je izvedena na odličan način... stvarno sam uživao u filmu, jedan od onih nakon kojeg zapamtiš dijaloge i mišljenja. oplemenjuje. mala koja glumi ne znam joj ni ime je to odradila maestralno, nećemo je zadnji put gledati zasigurno.
take this waltz - čak na traileru mi je bilo boring, ali ajde seth rogen mi je zakon pa reko da pogledam, tak je i bilo cijeli film ono ništa extra se ne dešava i onda zadnjih 15 minuta - BUM! sve se raspada, suosjećanja sa likovima pršte na sve strane - znači dobro
end of watch - ovo je jedan vrhunski akcić/triler sa dobrom pričom, odličnim scenama i još boljim glumcima... obavezno gledati.
to je to ukratko kaj sam sad na bolovanju odgledao... tko ne voli drame neka slobodno zaobiđe većinu ovoga.