Citiraj:
Autor Mar
Ali opet zašto onda dati lovu za Koreanca ako moš uzet evropski auto za sličnu lovu + bolju preprodajnu vrijednost.
Ovako bar potičeš "lokalnu" ekonomiju.
|
Ha gle, u tom slučaju mi igraju sitnice. Dizajn, što ću od opreme dobit kod kojeg modela i za koju cijenu. Igra li mi tvornička garancija ulogu ili ne. I na kraju ego, jebat ga nekoga je sram reći da je kupio Kiju ili Hyundai. Kao što je Clarkson u ovoj epizodi rekao za Opel/Vauxhall.
A vezano za prodajnu vrijednost to je samo nama u glavi, jer dok će god polovni golf star 20 godina s 450k km ''vrijedit više'' od upola mlađeg koreanca s četvrtinom njegovih kilometara, ekipa će gledat kako kupit golfa. To je balkan stil jebat ga.
A vezano za stvarnu tabličnu vrijednost, drže oni cijenu bolje od nekih razvikanih europljana
Citiraj:
Autor Burko
doslovce ne znam zasto, kada bi birao, bi uzeo kiju prije jednog forda. jedini plus je duljina garancije.
|
Isto tako ne znam zašto bi uzeo Fokusa ili C4 ili 308,...
Odmjerit što mi se više sviđa i uzet.
Citiraj:
Autor Burko
ok, ali onda budi fer i priznaj da danas doslovce svaki british auto (iako je njih puno prodano i nije vise true british) se hvali uzduz i poprijeko i najbolji su na svijetu  . pljuju po onome po cemu im odgovara pljuvati, ali isto tako pisu hvalospjeve po onome - sto im odgovara  .
|
Koji britanski auto
A vezano za pljuvanje i hvalospjeve, njih se ionako nikad nije uzimalo zdravo za gotovo. Pobogu pa to je zabavna emisija