View Single Post
Staro 18.02.2013., 19:22   #30500
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Mitsuoka, FSR i maestro nisu isti, ponašaju se nešto različito, ali oba su vrhunski. Osobno bih rekao da je maestro više "plush" i bolje pegla manje neravnine, dok mi se FSR više svidio na skokovima. maestro lakše pojede hod (iako je moguće da je do shocka, onda takav "krivi" shock dolazi na maestru).
Da sad biram za klasične allmtn vožnje uzeo bih maestro.

Osobno mi je Fox > RS i SRAM > shimano, uvijek bih radije odabrao SRAM šiftere i mjenjače naspram shimana. Danas možda nemam pokrića za to, ali prije je sa SRAM zadnjim mjenjačem padanje lanca znatno manje. Danas shimano ima onaj clutch jel...

Totalno kontra od sileta, ali eto, to ovisi o krajnjem korisniku. Ako si probao i jedno i drugi znat ćeš što očekivati, razlike su minimalne i u ovom slučaju bih radije uzeo revelationa unatoč preferiranju foxa.
Ili jednostavno uzmeš Marz...

Stumpy mi je ljepši (iako bih radije da je plavo-crn umjesto crno-zeleno-žute, najbolje crn ko noć, a tome naginje bijelocrni). Crocus ima zelenožutog stumpya i jako je elegantan uživo.

EDIT: i adax ispod mene mudro zbori.

Tu ti u igru može ući onda i neka od egzotičnijih rama u izbor ko što kaže drugar sile.

Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 18.02.2013. u 19:29.
De5tr0yer je offline   Reply With Quote