View Single Post
Staro 18.02.2013., 18:25   #758
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova
Nonsense.

I onda se desi da ja s npr s Katarinom imam 8/0/0 u midu u 15 minuti s 130 CS i izgubim jer on igra top champa protiv nekog tko je odigrao 200 partija s svojim top champom, i stompa sve kasnije jer u S3 HP beats everything.

Moj savjet, kada dođeš na 30 lv, odigraj još barem 200-400 gejmova pa onda idi u ranked. Nije da je ranked nešto bolje, dapače, veći su debili tamo. U zadnjih 15 gejmova u rankedu ne sjećam se da sam izgubio svoj lane, ali sam masovno gubio baš zbog takvih stvari, što netko dođe randomly u ranked i sjebe svoj lane da se ne možeš vratiti u igru, a community je očajan....
da ga jebeš, ali ovo je pretjerivanje, shvaćam od kud ovo dolazi, jer i mene nekad jebe dok mi na ranked dođe netko tko nezna ništa od generalnog LoL vokabulara, ali ako odigraš već do lvl 30, na lvl 30 odigraš 50-100 partija, i sa 10-15 champova odigraš po 20 partija, onda ti je da ga jebeš dovoljno

čisto kao primjer, ovo što si ti rekao je kao da vozaču koji tek digne vozačku kažeš da vozi po poligonu bar 3 godine pa tek onda na cestu

slažem se da je kretanje sa rankedom direkt nakon što dođeš do lvl 30 prebrzo i bezveze, ali ako odigraš još 150 partija nakon toga spreman si, ne dešava se ništ posebnije nego na običnom PvP, osim što ljudi više pizde ako gube, ili više se preseravaju ako pobjeđuju

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote