Citiraj:
Autor Burko
ali, nisi odgovorio na recimo moju situaciju.
ja sam imao njihov dlink u ono vrijeme kada nisu zahjevali povrat njihove opreme. kada je router krepao, na moje upite i molbe da dobijem drugi router su samo ponavljali kako moram kupiti nov router od njih (ako ga zelim imati i koristiti njihovu uslugu na koju imam potpisan ugovor), na sta sam se ja nasmijao i nema - oni ne daju router (jer sam produzio adls i dobio HDD).
|
Meni ta situacija nije jasna, ti si
morao dobiti novi i ispravan router, to jasno piše na više mjesta:
Citiraj:
U slučaju neispravnosti ADSL terminalne opreme T-Com ce Pretplatniku neispravnu ADSL terminalnu opremu zamijeniti novom bez naknade štete, osim u slučaju da je neispravnost uzrokovana od strane Pretplatnika kada je Pretplatnik obvezan T-Comu nadoknaditi nastalu štetu u skladu s Cjenikom proizvoda i usluga u T-Com internet-mreži.
|
Njihov tehničar je morao doći kod tebe i zamjeniti router, nemam pojma zašto su oni tebi išta odbili, to što si ti dobio HDD za produženje obveznog ugovora nema ama baš nikakve veze s ničime.
Jednostavno si trebao prijaviti kvar na opremi.
Citiraj:
jesam li ja obavezan njima vratiti dakle router koji nisam dobio od njih? ali pomocu kojeg ostvarujem njihovu uslugu adsl-a i tv-a? jer generalno router jest potekao ih njihove firme (sx763), no kako rekoh - nisam ga dobio od njih?
|
Vjerovatno nisi, ima mali milijun različitih situacija, nekad ne traže ni da im se vrati kad bi stvarno trebalo.