Prije dva tjedna su mi došle komponente u dva paketa, jer nisu mogli staviti u jedan, a ja sam im prije toga uplatio 40 kn za dostavu. Ništa mi nisu rekli da treba doplatiti. Dal bude tako i drugima ili dal mi neki drugi put budu naplatili više paketa - ne znam. Gotove (sastavljene konfiguracije) ne naručujem, jer mi ne treba sastavljanje, dakle, samo komponente, rinfuza bi se reklo.
Za sve komponente je moguće ostvariti jamstvo bez ambalaže - ko bi te sve kutije čuvao? Bitan je račun i jamstveni, a nekad ju ostvarim bez ijednog papira (preko SN). Neke komponente dolaze i u bulk izdanju. Do sad mi nije naplačeno za više od jednog paketa, ali sam imao samo jednu pošiljku koja je uključivala dva paketa. Mislim da sam pročitao da su coconutu maplatili 80kn. Bilo bi dobro da ljudi ostave povratnu informaciju o tome kolko im je naplaćena dostava. Roba mi obično dolazi za 3-4 dana od uplate, znači nije baš drugi dan kako piše. Najčešće se osobno preuzima robu u poslovnici, bio to centro, Diskont, Supernet, Extreme Digital ili neki drugi dućan.