18.02.2013., 09:56
|
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Autor Milentije
Što sam sinoć odigrao pariju... Nas 5 protiv ekipe od 5 ljudi. Na kraju se ispostavilo da je ekipa iz lijepe vaše. 
Partija je trajala sat i deset minuta. Sve vrijeme je bilo na ivici, kill za kill, kula za kulu, skoro do samog kraja se nije znalo ko ce pobjediti. Oko 45. minute smo uspjeli upasti kod njih i polupati im jednu stranu (kula i komplet produkcija), onda smo se opet dosta dugo natezali, da bi na kraju mi uspjeli napraviti mega kripve. ALI! Oni su pod mega kripovima izdrzali skoro 15 minuta. Situacija je bila takva da im nismo mogli upasti u bazu da zavrsimo jer su se napucali na nasim pokusajima da napravimo mega kripove. Na kraju je bilo - njima baza porusena sva osim trona, kod nas baza citava, kod njih 2 lika imaju devine raper. Ipak supjeli smo im upasti nekako u bazu i to zavrsiti. Stvarno jedna od boljih partija koje sam odigrao.
|
Tako smo mi upali protiv NoobChine i ovih ostalih tvojih frendova. Isto 75min game. Dobili smo, al jedva. Blaženi furion
Prekjuče game, igramo CM i u 15 minuti gubimo 12-0, odnosno 27-11 u 30minuti. Na kraju okrenemo partiju i dobijemo.
|