View Single Post
Staro 17.02.2013., 23:53   #4058
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor bixsy the king Pregled postova
Vidim da dosta ljudi ovdje puca u prazno...imaju dovoljno jaka napajanja i onda ispituju čisto radi reda može li njihovo napajanje potjerati neki osrednji komp što se tiče potrošnje. Čisto radi primjera ovaj moj SS400FL tjera bez problema "moj komp",a trenutna grafa je GTX480...naravno procesor nije na defaultu već na 4.5ghz. I još kad se tu zbroje dva storage diska i tri venta postaje jasno koliko je to napajanje zapravo kvalitetno. Za neke osrednje konfice poput moje sasvim je dovoljno kvalitetno napajanje od 500w...no dobro drugo je kad bi čovjek stavljao neke dvije razuzdane grafe u SLI/CF...to je onda druga priča.
BTW...moj FL siso je vrtio bencheve CF sa xfx hd6850/2500k na 4.5ghz...bez ikakvih problema...ma oznojio se nije,mlak na dodir.
Moj pasivni Seasonic SS-460FL tjera 2x 5870 u Crossfireu (konfa pod Moj komp). Također mlak na dodir, ali pod uvjetom da kučište ima dobru ventilaciju i da nema nikakve opstrukcije s gornje strane napajanja.

Ne sviđa mi se kod tog Seasonica što su na testovima govorili kako je "dead silent", a to izgleda nije slučaj. Kod mojeg se čuje coil-whine čak i kad je komp ugašen. U zatvorenom kučištu iza stola je neprimjetno, ali nije 0dBA kako oglašavaju i za tih soma kuna očekujem da bude dead silent

Strani forumi su puni (skupih) 80+ gold Seasonica koji zuje i cvrče, pasivnih i ventiliranih....