Citiraj:
Autor Mommistake
Gz
EDIT: Nocturne, ultimatna jungle mašinerija
EDIT2: Može ni neko objasniti to s promocijama?
|
Prije je ranked bio na ELO rating sistemu, od ove sezone su lige
ostalo je dost isto, samo se promjenil način na koji dolaziš do određenog nivoa
npr. prije si igral igre i dobival' / gubil' elo, oviso o ratingu bio si Bronze (između 0 i 1149) / Silver (između 1150 i 1499) / Gold (između 1500 i 1849) / Platinum (između 1850 i 2199) ili Diamond (iznad 2200)
od ove sezone (Season 3) su maknuli taj sistem i pretvorili ga u "ligu"
U ligi imaš i dalje "rangove" (Tier) - Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond, Challanger, svaki od tih ima 5 divizija (osim Challangera)
S tim da je divizija 1 prva, divizija 5 zadnja
i sad recimo, ako želiš promociju iz jedne divizije u drugu trebaš igrat igre i osvajat bodove (League Points), dok dođeš do 100 LS, ideš u promotional igre, njih je 3, a ti od toga trebaš pobjediti 2
npr. ja ako želim iz Bronze II u Bronze I, trebam doć do 100 bodova prvo (pobjeđivanjem u igrama, ali ako izgubiš game, gubiš i bodove), i onda pobjediti 2 od 3 promocijske igre, ako to sve napravim, onda sam u Bronze I
e, ako želiš iz jednog ranga u drugi, onda trebaš doć do prve divizije i onda opet 100 bodova, ali onda trebaš pobjediti 3 od 5 promocijska gejma
npr. ja kad (i ako) dođem do Bronze I, ako ću htjet u Silver V, moram doć opet do 100 bodova, i onda pobjediti 3 promocijska gejma
http://riot-web-static.s3.amazonaws....nal-EU_ENG.jpg