Prvi disk ti je imao par ispravljenih gresaka, kao i treci (Reallocated Sectors Count), no ono sto tebe trenutno muci je jedan blok koji javlja 'Current Pending Sector Count' (na prvom disku u raid polju).
Dakle, to znaci da postoji jedan bad block na disku.
Za uspjesnu realokaciju tog bloka, moras nesto zapisati na taj block.
Najjednostavnija opcija: ako imas mjesta, izbackupiraj sve. Uzmi recimo HD Tune Pro, i lupi erase cijelog RAID polja (nule su OK).
Nakon toga provjeris sa CrystalDiskInfo da vise nemas 'Current Pending Sector Count', tj. da je 0.
Kad to zavrsis, normalno slozi particije, i peglaj dalje.
Druga opcija je recimo da bootas Linux Live CD, pa sa dd-om trazis gdje ce puknuti, tj. na kom blocku izbaciti gresku na prvom disku (iz Linuxa mozes vidjeti zaseben diskove iz RAID polja).
I nakon toga iz istoga sa dd-om zapisati taj jedan block. To ce ispraviti gresku na disku.
U ovom slucaju, pozeljno prije napraviti i check iz Windozaa, da ti markira gdje je taj bad block (sa chdsk), jer ako imas neki file na tom mjestu, on je izgubljen. U suprotnom, samo s nuliranjem, imat ces korumpirani file.
PS: Mozda postoji neki tool koji automatski trazi bad block i 'pokrpa' ga na ovaj nacin, ali ne znam koji je to

Ja sam imao isti problem kod sebe u RAID polju, i rijesio ga sa dd-om.