View Single Post
Staro 16.02.2013., 15:03   #1478
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Datum registracije: Nov 2012
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
dal se njih može istrijebiti do kraja ? meni je sad već uletio 30. odred. I sad su već najspecijalnija i najobučenija grupa, vidim po PDA od svakog palog zapovjednika. Ak niš, barem im lijepo zaradim na onim Beretta snajperima 12,7mm. S tim ih skidam ko muhe sa kilometar udaljenosti
Igraš v. 2.0?! Tu Alfe imaju nešto jače naoružanje. Nažalost te neke puške se ne mogu ubaciti u 2.2 jer ne postoje u ui_icon_equipment.dds (tu je sva oprema u slici). Zato sam to na neki način kompezirao što sam pojačao parametre za snajpere Dragunov (ruksak Bulave-Kordon) i Ris (ruksak Siska-Jupiter). Za ta 2 snajpera povećan je i kapacitet okvira. Možda nije baš realno, ali možda neki proizvođać oružja kad vidi Stalkera isto to učini. Dobrim pogodtkom neprijatelj leti i par metara. Osim toga u ruksaku Revizora-Jupiter je super gauss GS67. On se odsada može kao i osnovni gauss kod mehaničara nadograđivati. Jednom sam uništio 45 grupa Alfi (i po tri grupe na jednom mjestu-živi masakr). Važno je da se s njima ne dolazi na otvorenom u sukob, naći dobar zaklon. Sad se manje sukobljavam s njima jedino ako su dosadno nametljivi. Uvijek sam čuvao PDA njihovih zapovjednika, ali ako se prodaju dobro se popuni budžet.
Bakica47 je offline   Reply With Quote