View Single Post
Staro 16.02.2013., 12:05   #709
Srdan
Premium
Moj komp

Srdan's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Ista stvar kao i gin tonicu. Jel ti nisi pročitao moj post, ili si nepismen ili slijep?
Ja napišem da je wp8 MANJE zahtjevan za bateriju, da wireless, gps, 3g-2g traženja mreže, MANJE troše bateriju, da je autonomija baterije VEĆA, a ti drobiš o pričanju gluposti i superiornosti?

Tebi mora ponajprije bit jasno da nisu svi djeca koja igraju igrice na mobitelu, simple as that. Meni mobitel služi za syncanje 2 mailboxa, razgovore, poruke putem 3 messengera i tak to. U tom režimu najnormalnije izdrži kako sam rekao, ujutro skinut s punjača, do drugi dan navečer. Ako pogasim gps i ostale điđe miđe dobijem 4 dana autonomije, dok NA ANDROIDU U ISTIM UVJETIMA DOBIJEM 3 DANA AUTONOMIJE. Mobitel sličnih karakteristika kao i 8s - dual core 1ghz, 4" ekran. Jel sad jasnije i vama nepismenima i zatucanima?
Drugi put PROČITATI što piše. Hvala.
Za prvi dio - mislim da bi to trebao upitati sebe, pročitaj još jednom moj posti i onaj na koji replyam.

Što se tiče drugoga, da igram se cijeli dan na njemu, tu jednu igricu koju sam dobio uz njega (Teeter) i u svo ovo vrijeme napredovao do 2. nivoa. J*biga, nisu svi kul kao ti da koriste mobitel samo za ozbiljne stvari poput razgovora messengera, maila...
Jučer mi je eto opet do navečer izdržala, preko 50% baterije je otišlo na razgovor, ostalo standardno ekran, cell, stadby, phone idle... Naravno na 3G-u sam.
Surfanje mobitelom izbjegavam pa u svaku firmu koju dođem surfam ili tabletom preko wlana ili njihoovg računala.
i kupuju skupe lance

Srdan je offline