View Single Post
Staro 16.02.2013., 12:02   #966
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009

ako imate bug sa Miraak da vam uzima zmajeve duse,a nedostaje vam jedna da otkljucate zadnju rijec shouta s kojom trebate poraziti Miraaka,prije nego sto ubijete zmaja,onaj zadnji death blow sejvajte,ubijte zmaja i pustite da Miraaka da uzme dusu,e onda reload savea prije nego sto se ga ubili i onda ga ubijte i Miraak se nece pojaviti

jel mi moze tko poslati original Skyrim.ini i SkyrimPrefs.ini radi ovog kompasa ?
-->
@Zaramoth - jest,nostalgija me pere jos kad je krenula ona glazba iz Morrowinda uff...
samo imam dojam da je u Morrowindu bio veci otok,mogli su jos staviti sadrzaja i referenci na Morrowind i dogadjaje koji su prethodili svemu tome,sad mi je zao kad pricaju kako se Morrowind promijenio,kako nema vise Silt Stridera od erupcije itd.bas bi volio posjetiti...
Prekratak mi je Dragonborn i velicinom i brojem questova,jos su onemogucili konjeve na otoku da dadu sto vise sati igranja...

ako imate bug sa Miraak da vam uzima zmajeve duse,a nedostaje vam jedna da otkljucate zadnju rijec shouta s kojom trebate poraziti Miraaka,prije nego sto ubijete zmaja,onaj zadnji death blow sejvajte,ubijte zmaja i pustite da Miraaka da uzme dusu,e onda reload savea prije nego sto se ga ubili i onda ga ubijte i Miraak se nece pojaviti

jel mi moze tko poslati original Skyrim.ini i SkyrimPrefs.ini radi ovog kompasa ?
blava je offline   Reply With Quote