View Single Post
Staro 16.02.2013., 11:46   #1788
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
to imaš na većini romova, plus što si to možeš složiti na lockscreenu direktno

iz onex+ , to je ok ideja, samo bojim se jako neisplativa, iako je ova baterija stvarno jadna, da se ne može čovjek pouzdati da će mu mob izdržati ujutro od 8 navečer do 10 je nedopustivo

ono, baterija je ko iz kineskih tableta kojima, baterija drži po 8-10 sati.

kad će izaći uopće službena nadogradnja za One X na 4.2. jelly bean

Bio sam ti rekao vec da se taj HTC malo glupira, rade iste gluposti iz godine u godinu, tegra 3 SoC koji vise struje guta do vecine SoC-eva i oni stave na quad core 1800mah bateriju i to jos nedostupnu, koliko vidim i kamera ti je burek, predpostavljao sam to sad si i potvrdio iako imaju daleko brzi shutter speed kvaliteta je neznatno losija, cisto usporedbe radi usporedivao sam S2 i iphone 4s kameru i bile su tu podjednako, S2 malo realniji prikaz boja 4s mrvicu ostrije tj detaljnije slike (oba imaju 8mpix) a ti ovu kvalitetu HoX-a usporedujes sa cetvorkom koja ima 5mpix...

Sto se tice softwera svjedocio sam nesposobnosti htc-ovih developera da upropaste sensation prelaskom sa GB na ICS tako da su uredaj ucinili skoro pa ciglom bojim se sto bi moglo biti kad ili ako vec nije dosao 4.1 gdje projekt maslac mnogo vise guta GPU snage na SoC-u koji je poznat po visokoj potrosnji uz bateriju koja je iovako mizerna...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline